'In een prachtige omgeving krijgt u 24 uur per dag de zorg met persoonlijke aandacht die u verdient. Precies zoals u wilt.'

wonen met exclusieve zorg

24 uur exclusieve zorg

Het door Golden Years Oldenbarnevelt toegepaste geluksconcept zal de zorgvraag beperken. Bewoners eten gezond, blijven actief en zijn gelukkig. Toch zullen onze bewoners aan een professionele zorg ondersteuning behoefte hebben. Zo begeleiden wij dementie (Alzheimer), de ziekte van Parkinson en andere ouderdoms- aandoeningen. Wij sluiten met onze bewoners een zorg overeenkomst op maat. We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, en bieden alle zorg+ van het reguliere aanbod.Op Golden Years Oldenbarnevelt woont men zelfstandig en ontvangt men minimaal dezelfde zorg zoals bij thuiszorg of in een reguliere instelling. Echter, er is meer. Op Golden Years Oldenbarnevelt wordt deze zorg in principe door de eigen staf verleend zodat deze veelal door bekende gezichten gebeurt. Heel plezierig qua privacy en intimiteit. Niet steeds een ander! De zorgverlening is in huislijke sfeer zonder “witte jassen” Regelmatig is er overleg met de achterban en specialisten. Regelmatig vindt overleg plaats met gespecialiseerde artsen en mede daardoor blijft de zorgovereenkomst getoetst. Fysio- en ergo therapie of enig andere benodigde ondersteuning is op afroep beschikbaar.
Wonen in Golden Years Oldenbarnevelt staat voor een heerlijk woonconcept in combinatie met gegarandeerde 24-uurs zorg. De kosten van de door ons te verlenen persoonlijke zorg kunnen op verschillende manieren worden vergoed, zelfstandig maar ook op grond van de Wlz (Wet langdurige zorg) kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding (Persoons Gebonden Budget) Golden Years Oldenbarnevelt kan u bij en tijdens het aanvraagtraject, dat moet worden doorlopen, begeleiden. Graag staan wij tot uw beschikking om samen met u de zorgkosten en mogelijke vergoeding ervan op een rij te zetten voor uw persoonlijke situatie.